NL

ROEP LUIZEN OP NATUURLIJKE WIJZE EEN HALT TOE !

 

Hoe voorkomt u op natuurlijke wijze dat vervelende beestjes aan kleine hoofdjes gaan zitten?

 

 1 : LUIZEN, LARVEN EN NETEN KO IN 10 MINUTEN

lotion traitante anti poux

 

Dankzij Puressentiel Anti-Luizen, hard voor de luizen, zacht voor het haar!

De Puressentiel Anti-Luizen Lotion is 100% natuurlijk, gegarandeerd zonder neurotoxische insecticide, zonder dimethicon, silicone of minerale olie. Zijn zes plantaardige oliën (kokos, calophyllum, jojoba, zonnebloem, zoete amandel en ricinus) verstikken luizen, larven en neten, terwijl zijn vier essentiële oliën de geïrriteerde hoofdhuid kalmeert. Een formule met een bewezen werking in 10 minuten die via een natuurlijk verstikkingsmechanisme luizen, larven en neten doodt. Maar de voedende, milde lotion beschermt ook het haar en laat een fris en aangenaam parfum achter.

 

2 : HET JUISTE GEBAAR OM LUIZEN OP AFSTAND TE HOUDEN?

 

spray répulsif poux puressentiel

 

De Puressentiel Luizen Repel Spray: de oplossing om te voorkomen dat luizen terugkeren!

Deze formule zonder neurotoxische insecticide, met een natuurlijk bestanddeel, heeft een bewezen werende werking tot 24 uur(1). Om luizen op afstand te houden bij de minste dreiging. Ideaal in het geval van een epidemie!

Gemakkelijk in gebruik: kan dagelijks worden gebruikt zonder het haar te beschadigen of vet te maken en ruikt aangenaam.

Gebruik Puressentiel Luizen Repel - Spray voorzichtig. Lees vóór gebruik het etiket en de informatie over dit product.

(1)Doeltreffendheid van 24 uur getest in het laboratorium.

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuws en exclusieve Puressentiel-aanbiedingen. We zullen uw persoonlijke gegevens gebruiken zoals gespecificeerd in ons privacybeleid.

Aanmelden nieuwsbrief
Schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuws en exclusieve Puressentiel-aanbiedingen. We zullen uw persoonlijke gegevens gebruiken zoals gespecificeerd in ons privacybeleid.